ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS F10 Futbol Ayakkabısı Ayağımı Yaralıyor! omarr  [15 Temmuz 2008, 09:00]
Barçın Spor Konak mağazasından 14.06.2008 tarihinde Adidas f10 modeli bir futbol ayakkabısı aldım. Ancak 1 saatlik antrenmandan sonra bile ayağımın arka kısmı topuğun üst tarafında her iki ayakta da ciddi yaralar meydana geldi.

Bunun üzerine ürünü Barçın Spor'a değişim isteği ile iade ettim. Ancak yaptıkları 20 günlük incelemeden sonra bana "kusur niteliği teşkil eden herhangi bir bulguya rastlanılamadığı" şeklinde bir ibare bulunan kâğıdı verdiler. Bugün ayakkabıları tekrar denedim ancak verdiği rahatsızlıktan dolayı antrenmanı bile tamamlayamadım.

Adidas sağlığı ve kullanımı olumsuz etkileyen ürününü iade için geri almıyor. Elimde geri alınmadığına dair belgeleri de mevcut. Tüketici hakları 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun'la ilgili olarak ayıplı malın neden olduğu zararlardan sorumluluk hakkında yönetmeliğin 6. maddesine dayanarak ürünün başka bir modelle değiştirilmesini talep ediyorum. %

Arkadaşına Gönder

Adidas
16.07.2008

Sayın Ömer Kaya,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri