ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS'tan 15 Günde Parçalanan Ayakkabı mabaker1907  [18 Temmuz 2008, 09:00]
18.05.2008 tarihinde, yetkili satıcı Fethiye Yalı Spor'dan (satın alma yeri kodu:3480132) eşime Adidas marka spor ayakkabı aldık. 02.06.2008 tarihinde (sadece 15 gün sonra) ürünün yüzeyinde aşırı pullanma ve yanlarında açılma meydana geldi.

04.06.2008 tarihinde ürünü aldığımız mağazaya giderek "tüketici ürün inceleme kabul formu" doldurarak, ürünü firma yetkilisine teslim ettik. (bugün 16.07.2008 ve ürün saçma sapan bahaneler üretilerek halen bize iletilmedi).

Aradan geçen süre zarfında kullanıcı hatası olduğu ve değişim yapılamayacağı tarafımıza bildirildi. (bizi firmadan arayan olmadı. Bilmem kaçıncı aramamız sonunda bu bilgi verildi).

Bir bayanın kullandığı ayakkabı nasıl bir kullanıcı hatası sonucunda 15 günde bu hale gelir anlamakta zorlanıyorum.^^

Not:Eşim futbol oynamaz.

Arkadaşına Gönder

Adidas
18.07.2008

Sayın Gökhan İçöz,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri