ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS'ın Kısa Sürede Yırtılan Ayakkabısı! nnomak  [04 Ağustos 2008, 09:00]
Karşıyaka Yalı Spor'dan 05.07.2008 tarihinde oğlum kendi harçlıklarıyla Adidas marka ayakkabı aldı. Keşke almasaydı diyorum ama Adidas markası diye tercih ettik. Ayakkabı 10 gün içerisinde yanından yırtıldı. Bu arada ayakkabıyı en fazla 4 veya 5 kez giymiştir.

Mağazaya faturayla birlikte geri götürdük. 1 ay içerisinde cevap gelir dediler. Mağazadaki görevli de bize keten bu yırtılabilir, kullanıcı hatası da olabilir gibi absürt şeyler söyledi. Bu olayla daha önce de karşılaşmıştım. İstanbul Adidas merkezden kullanıcı hatası diye geri göndermişlerdi. Bu sefer sonuna kadar gideceğim tüketici haklarına da başvuracağım.

Ayakkabıyı gerekirse saklayıp mahkemeye de başvuracağım. Para kolay kazanılmıyor Hele ki 14 yaşındaki oğlum yaz tatili bile yapmayıp çalıştığı parayla alın teriyle ayakkabı alıyorsa sonuna kadar gideceğim diyorum. Adidas yetkililerinin dikkatine. Umarım bu sefer bizi duyarsınız.%

Arkadaşına Gönder

Adidas
08.08.2008

Sayın Nuray Nomak,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri