ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Ayakkabımın İç Astarı Yırtıldı mcirban  [05 Ağustos 2008, 09:00]
27.09.2007 tarihinde, İzmir Barçın Spor’dan, almış olduğum Adidas marka Yocum M model spor ayakkabımı 3 ay sonra iç astar yırtıldı diye Barçın Spor'a götürdüm ancak bana fişi olmadan işlem yapamayacaklarını söylediler.

Bunun üstüne hata bende, fişi bulamıyorum diye sustum ve ayakkabıyı rafa kaldırdım. Ancak 2 ay önce eşim fişi evde bulmuş. Ben de Barçın Spor'a 1 ay önce, yani 20.06.2008 tarihinde fişimle başvurdum.

Onlar da Adidas'a gönderdiklerini, ancak red aldığını bildirdiler. Raporu okuduğumda yapılan testler sonucunda özensiz kullanımdan dolayı iç astarın yırtıldığını yazıyordu! Bu çok komik, çünkü 3 ay değil, 3 yıldır giydiğim spor ayakkabılarım var ve hiç birinin iç astarı yırtılmadı.^^

Arkadaşına Gönder

09.08.2008 mcirban Kusura bakmayın ama maalesef size dava açacağım çünkü 20 defa bile giymediğim bir ayakkabı için özensiz kullanım raporu veren yetkililerinizin başını biraz ağritmak istiyorum . Zaten eğer arkadaşlar incelemelerini doğru dürüst yapsalardı ne ayakkabının tabanında nede ayakkabının dışında hiç yıpranma yokken özensiz kullanımı naıl olur bilemiyorum ama çok garip ve dediğm gibi max. 20 defa kullanılmış bir ayakkabı !!!!!

Adidas
08.08.2008

Sayın Murat Cırban ,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri