ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS'ın Sınıfta Kalan Müşteri Hizmetleri! alis16  [06 Ağustos 2008, 09:00]
Bursa Koray Spor mağazasından 09.05.2008 tarihinde Adidas marka bir spor ayakkabı aldım. Fakat yürüme esnasında sol tekinden bir ses geliyordu. Ürünü 1 hafta sonra Koray Spor'a götürdüm ve firmanın ilgili bölümüne incelenmek üzere gönderildi. Fakat bir sorun olmadığı yanıtı ile ayakkabı tekrar aynı şekilde bana iade edildi.

Teslim almadan firmanın müşteri hizmetleri departmanından bir sorumlu ile görüşerek tekrar geri gönderdim. Ayakkabı bana aynı şekilde tekrar geri geldi. Şu an ürünü kullanmıyorum. Adidas marka ayakkabı almak isteyen arkadaşlarıma göstermek için bekleteceğim. %

Arkadaşına Gönder

08.08.2008 alis16 sizin inceleme standartlarınız size gönderdiğim ayakkabının sorununu tesbit edemiyorsa sorun önce hatalı üretiminizde sonra bunun doğru tespit edemeyen uzamanlarınızdadır.
ben 73 YTL lik bir ayakkabı için uğraşmıyorum.mağduriyetimi doğru anlamanız ve gereğini yapmanız için uğraş veriyorum.(size ayakkabıdan yürürken ses geliyor diye hem anlattım hem yazdım ama sizin uzmanlarınız ayakkabımı giyerek bunu tespit etmiyorlar bunu biliyorum bu yüzden sorun anlaşılmıyor)

Adidas
08.08.2008

Sayın Ali Çelik,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri