ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADİDAS Mağduriyetimi Gidersin erdeminal  [01 Eylül 2008, 09:00]
Adidas reyonundan 12.07.2008 tarihinde 0012 fatura ile almış olduğum 070417 2g08 NBA ürünüm hakkında sol ayakkabının ön tarafının açılması nedeniyle Adidas'a geri göndermiştim.

Firma bana uzmanları tarafından incelendiğini ve iade isteğinin reddedildiğini söyledi. Buraya kadar sorun yok. Üretilmiş olduğu spor dalı dışında kullanıldığı gibi bir neden öne sürdüler bütün itirazım burada başlıyor.

İlk defa bir ayakkabıda şikayetim oldu ve 1 ay içinde olduğu için hemen fabrikasına göndermek istedim. İade alıp almamaları önemli değildi. Şu ana kadar kaç tane Adidas aldım onlarda da sorunum olmuştu ama kendi hatamdır diye üstelememiştim.

Firmanın uzmanları başka spor dalı dışında kullandığımı sanıyorlar herhalde. Tabi NBA ürünü alan süperstar ayakkabı alanlar genelde futbol oynar değil mi sayın uzmanlar. Böyle saçma sapan bir neden olamaz.

Futbol oynamış olsam bilinçli olurum değil mi uzmanlar ve size ayakkabıyı göndermem. Ya Allah aşkına süper starla futbol oynanır mı beyaz hem de.

Ve bu kadar uzmansınız ayakkabının temizliğinden ve deformasyonundan sağ ayak kullandığımı (sağlak) fark ederdiniz değil mi. (hani futbol oynadım ya sağ ayakkabımın açılması gerekirdi)

İçim dolu. Ayakkabının iade edilip edilmemesi umurumda değil. Ayakkabıyı yaptırmak da sorun değil. Yıllardır ayakkabıda tekstilde kullandığım Adidas'ı bundan sonra kesinlikle kullanmayacağım ve çevremdeki insanları da bilinçlendirmeye çalışacağım.

Arkadaşına Gönder

Adidas
01.09.2008

Sayın Erdem İnal,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri