ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS'tan Çabucak Yırtılan Ayakkabı weboy  [02 Eylül 2008, 09:00]
Barçın Spor Konak mağazasından aldığım Adidas spor ayakkabısı spor yapmamama rağmen sol teki yandan açıldı. Hatta sadece hafta sonları giydiğim bir ayakkabıydı.

Barçın Spor'a ayakkabıyı geri götürdüm. 3 hafta sonra gelen cevap red oldu. Çakma Adidas ondan daha uzun süre dayanıyor.^^

Arkadaşına Gönder

03.09.2008 weboy Adidas'ın Müşteri sorunları çözümüne yaklaşımına hayran kaldım ne kadar basit kopyala yapıştır. Standatlarınızı bilmiyorum ama, ayakkabı sağ ve sol olmak üzere 2 adetten oluşur, Sağ tekine başka materyal sol tekine başka materyal uygulamıyorsunuz sanırım. Ayakkabının sadece sol teki içten açılmıştır, sağ tekinde bişey yok, solak değilim ama salakta hiç değilim. Eğer Materyalleriniz dengeli olsaydı sağ ve sol tek aynı anda açılırdı.

Müşteri

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

adidas Müşteri Hizmetleri

Adidas