ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADİDAS'ın Yanıltmacası ekremkaraca  [05 Eylül 2008, 09:00]
İzmir'e gittiğimde Kemeraltındaki Barçın spor mağazasından Adidas marka 6 yaşındaki oğluma yazlık ayakkabı aldık. Ayakkabıların 2 hafta sonra üstündeki derilerde soyulma oldu. İkamet ettiğim yer Balıkesir olduğu için ayakkabıları sonraki izmir'e gidişimde Barçın mağazasına geri götürdüm.

"Merkez'e göndereceğiz size 15 gün içinde döneriz" dendi.15. Günde bana döndüler. "ayakkabılarınız için red cevabı geldi ayakkabılarınızı alabilirsiniz". Balıkesir'de olduğumu cevap ile birlikte ayakkabıları şikâyetim sırasında verdiğim adresime göndermelerini istedim, ayakkabılar kargo ile 1 gün sonra gönderildi.

"....... . 046890 article numaralı akwahıvı ürünümüz hakkındaki ( derilerde soyulma ) başvurunuz uzmanlarımız tarafından incelenmiş ve yapılan inceleme sonucunda başvurunuza konu olan sorunun, üretim aşaması ve/veya kullanılan malzemeden kaynaklanmadığı tespit edilmiştir.

(bakım kılavuzunda belirtilen temizleme kurallarına aykırı temizleme yapıldığı ) bu durumda talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz.

Ayakkabılarda hiçbir şekilde temizlik yapılmadığı gibi, deriler soyulmaya başladığı andan itibaren ayakkabılar zaten kullanılmamıştır. Kaldı ki tek sorun derilerdeki soyulma değil şikayet dilekçemde de yazıldığı gibi ( kopyası Barçın'da duruyordur bir kopyası bende var)" üst derilerde soyulma ve iç tarak tabanda erime meydana gelmiştir" şeklinde yazmaktadır.

Gönderdiğim ayakkabıyı inceleyen görevlinin bir uzman olduğuna inanmıyorum. Tarafıma verilen cevapta da zaten eksik cevap verilmiştir, aynı ayakkabıdan 2 şikâyetim bulunmasına rağmen tarafıma 1 sorunla ilgili cevap verilmiştir.

Kaliteli olsun uzun kullanalım diye düşünerek, onca para vererek aldığımız ayakkabının, incelenmeden yada eksik incelenerek, üstelik temizlenmediği halde yanlış temizlenmiş gibi uyduruk bir cevap verilmesi Adidas gibi bir firmaya yakışır mı?

Arkadaşına Gönder

Adidas
08.09.2008

Sayın Ekrem Karaca,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri