ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com'un Yaşattığı Tedarik Problemi! ahmetkose43  [16 Mayıs 2008, 09:00]
03.05.2008 tarihinde v3031846201 sipariş numarasıyla webcam sipariş ettim. Aynı gün kartımdan parayı çekmişler ama günlerdir ürün firmadan bekleniyor yazmakta. Mademki ürün elinizde yok niye stokta yok denilmiyor? Mail attım cevap yok. telefonlara operatör koymuşlar az sonra müşteri temsilcimize bağlanacaksınız diyor 20 dakika geçmesine rağmen kimse cevap vermiyor.

Müşteriyi yanıltıcı, kandırıcı ilan vermekten, olmayan malı pazarlamaktan dolayı bu firmayı tüketici hakem heyetine şikayet etmeyi düşünüyorum. Ürün karşılığı olmadan çekilen param ne olacak? Bari iade etsinler. Weblebi.com bu kadar duyarsız olamaz.%

Arkadaşına Gönder

16.05.2008

Sayın Ahmet Köse ;

Öncelikle yaşanılan aksaklıktan dolayı özür diler,anlayışınızı rica ederiz.Takdir edersiniz ki sitemiz üzerinde satışta olan tüm ürünleri ofis stoğumuzda tutabilmemiz mümkün değildir. Stoğumuzda mevcut olmayan ürün dağıtıcı firmasından getirtilmekte olup, bu süre içerisinde firmanın stoklarıyla ilgili sorunlar yaşanabilmektedir.Siparişiniz Serisi UP, 050007 fatura nosu olmak üzere 16/05/2008 tarihi itibariyle gecikmeli olarak Aras Kargo'ya teslim edilmiş olup, 0212 356 01 35 veya 0212 356 01 43 nolu hattı arayarak yada www.arascargo.com adresinden online olarak kargo takibinizi yapabilirsiniz.

Yaşatmış olduğumuz gecikmeden dolayı tekrar özür diler,üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Saygılarımızla;