ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com

Weblebi.com Müşteri Hizmetleri İlgisizliği ve Eksik Ürün Gönderimi! rising.star  [16 Mayıs 2008, 09:00]
Weblebi.com'dan 28 Nisan 2008'de v3031639801 numaralı bir sipariş vermiştim. Siparişim bana çok uzun süre sonra güç bela ulaştı. Sipariş verirken sitede bir de kampanya vardı. Yani HP marka dizüstü bilgisayar alanlara 1 gb usb flash bellek veriyordular.

Fakat siparişim elime ulaştığında böyle bir şey bana gönderilmediğini gördüm. Yani HP dizüstü bilgisayar geldi ama usb bellek ortada yok. Sonra bu durumu anlatan bir e-posta yazdım kendilerine. Belki de 5–6 gün oldu ama ne bir cevap var ne de bir arayıp soran.

Bu kadarda ilgisizlik olmaz. Pes dedirtecek cinsten bir olay. Yani en azından e-postama bir cevap yazılmasını beklerdim. %

Arkadaşına Gönder

16.05.2008

Sayın Fatih Turan;

Siparişinizde yeralan "HP Pavilion DV6825 Core2 Duo T5850 2,16GHz, 2GB DDR2, 160GB SATA HDD, 15.4" Vista Home Premium Notebook" isimli ürünün "1 gb hafıza kartı" hediye kampanyası sipariş oluşturduğunuz tarihte sona ermiştir. Weblebi.com müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığından dolayı hediye ürününüz tarafınıza gönderilecektir. 19/05/08 tarihinde kargo'ya teslim edilecektir. Müşterilerimizin maillerine eksizsiz olarak yanıt verilmektedir. Göndermiş olduğunuz mail server'lardan kaynaklı problem nedeni ile tarafımıza ulaşmamış olabilir. Bu nedenden dolayı tarafınıza dönüş sağlanamamıştır.

Elimizde olmayan nedenlerle yaşatmış olduğumuz aksaklıktan ötürü özür diler,üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,