303600 |

| Weblebi.com'un Ne Yaptığı Belli Değil!
nedimerdo
[27 Mayıs 2008, 09:00]
11.5.2008 tarihinde, Weblebi.com.'a altın ve klavye siparişi vermiştik. Bir türlü elimize ulaşmadığı ve bilgi de alamadığımız için, buraya şikayette bulunduk. Böylece anladım ki, çözümlü şikayetlerin bir çoğu, aslında çözümsüzmüş! Ertesi gün aradılar. “Goldaş'tan ürün tedarik edemediğimiz için, gönderemedik. Onun yerine size gram altın marka altınları göndersek olur mu?" dediler. Ben de kabul ettim.
Ertesi gün kargoya vereceklerini söylediler. İki gün sonra, yani bugün, kargodan sadece klavye geldi. Sitenin sayfasında, "sipariş takibi" kısmında ürünlerimin bir tanesi için "iptal edildi", diğeri için de "kargoya verildi" yazıyor. Hangi ürün kargoya verildi. Hangisi iptal edildi, belli değil.
Ayrıca altın siparişim iptal edildiyse, göndereceğiz dedikten sonra, bana sormadan nasıl iptal edebilirler? Kartımın hesap hareketlerine baktım. Para çekilmiş, ama iadesi görünmüyor. Ben bu firmayı ve çalışanlarını, şiddetle kınıyorum. Bu firmadan bu kadar şikayet olmasına rağmen, alışveriş yapan benim gibi saflara da sadece acıyorum.
Altınlarımın acilen gönderilmesini ve bir daha aradıklarında, benden özür dilemelerini bekliyorum. Aksi halde, telefonda burada yazdıklarım kadar dikkat etmeyeceğimi belirteyim. Bu iş burada bitmeyecek elbette...
Firmanın amacının ne olduğu, herkesin malumudur. Malumu ilan etmeye gerek yok. Huzur-u hakimde ve huzur-u ilahide fena çatışacağız.Hesabınız çok çetin olacak.& |