ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com'un Temin Edemediği Siparişlerim! BARANGAMZE  [28 Mayıs 2008, 09:00]
19 Mayıs tarihinde eşime bir kolye arkadaşıma da bir çeyrek altın sipariş verdim. Eşime kolyeyi 24 Mayısta hediye edecektim. 23, 24 ve 25 Mayısta üç kez mail attım. Defalarca telefon açtım. Hep meşgul. Bir kez telesekretere mesaj bıraktım. Ne arayan var ne de soran.

Bugün (26 Mayıs) üç kez cep telefonundan aradım. İlkinde 5 dakika bekledim. Kimse bağlanmadı. İkincisinde 11 dakika bekledim yine bağlanan yok. Üçüncüde bir bayan çıktı. Derdimi anlattım. Lütfedip kolyelerin en az 10 günde imal edildiğini söyledi. Bununla ilgili kendi sitelerinde hiçbir açıklama olmadığını söyledim. Çeyrek altın içinse tedarikte bir sorun olduğunu söylediler.

Bunları öğreninceye kadar en az 20 dakika cep telefonu ile aradım. İnsan bir özür bekliyor. Ben de siparişimi iptal ettim. Umurlarında bile değil demek ki. Kendileri bilir. İnşallah paramı kartıma zamanında iade ederler. %

Arkadaşına Gönder

28.05.2008

Sayın Özgür Murat'in şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ve tedarik süreci ile ilgili bilgi mail yoluyla aktarılmıştır.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...