309224 |

| Weblebi.com Parasını Aldığı Ürünleri Göndermiyor!
ömerözus
[06 Haziran 2008, 09:00]
11.05.2008 tarihinde aldığım ve ilk taksitini ödediğim yaklaşık bir ay geçmesine rağmen hala göndermediğiniz 3032378501 no'lu siparişim iki kez bana gün verdiğiniz halde (30.05.2008 ve 04.06.2008) hala üretici firmadan bekleniyor. Bu ürünler bir aydır hala sitenizde satılır durumda. Bulamadığınız ya da göndermediğiniz ürünleri nasıl satıyorsunuz?
Sitenizde yazanlarla yaptıklarınız hiç örtüşmüyor (Weblebi.com, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı en öncelikli iş prensipleri arasında tutmaktadır) alakanız yok. Benim ürünlerimi gönderin, sizi mahkemeye vereceğim, yeter artık.
Şimdi ne olacağını da biliyorum. Alıştım artık bu firma müşterimize mail yolu ile bilgi verilmiştir yazıp müşteri memnuniyeti logosu koyulmasını sağlayacak. Ama o mailde de ya yeni bir gün için söz verilecek ki yine gelmeyeceğinden eminim ya da ürünleri bulamıyoruz siparişinizi iptal edelim denilecek. İptal istemiyorum. Ben parasını 1 ay önce ödediğim ve bana fazlasıyla stres yaşatan ürünlerimi istiyorum. İnat ettim, ya alacağım ya da sizi mahkemeye vereceğim.% |