ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com Artık Bu İşlerden Çekilmeli! emrence  [09 Haziran 2008, 09:00]
17.05.2008 tarihinde, vermiş olduğum sipariş halen elime ulaşmadı. Oysa sitede ana sayfada, stoktan anında kargo yazıyordu. Ürünü 29.05.08'de elimde olacak diye oyaladılar.İlk başta anlayış gösterdim. Sonra yine gelmedi.En son 06.06.08 tarihinde, elinizde olacak dediler.Tabi ki yine gelmedi. Şimdi aradığımda ise,Çarşamba yola çıkacak deniyor.

Artık bu firmaya inanmıyorum.Riyakar satış stratejisini, e-ticarete döküp, burayı da kirlettiler. Sonra Türk insanı, internetten neden korkuyor, bilmiyoruz diyorlar.
Sizin gibi firmalar yüzünden, bu sektöre girecek, girmeye yeltenen ekmek yiyecek insanlar da, bir şey yapamıyor.

Bu firmaların altın satışı artık yasaklanmalı.Altın fiyatlarındaki oynaklığa göre, yanar-döner hareket edip,doğru söylemiyorlar.Bu firmayı Tüketici Mahkemesi’ne şikayete gideceğim.Önümüzdeki hafta da, altın satışının yasaklanması için, şikayette bulunacağım. &

Arkadaşına Gönder

09.06.2008

Sayın Cenk Emrence'nin şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ile ilgili işlemler hakkında detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...