311699 |

| Weblebi.com Sipariş İptalinden Sonra Paramı Hala Geri Ödemedi!
oabaci
[12 Haziran 2008, 09:00]
28 Mayıs çarşamba günü Weblebi.com online alışveriş sitesinden 4 adet bilgisayar parçası sipariş ettim. Meblağ olarak da bir hayli yüklü bu tutarı kredi kartından çektiler ve ondan sonra bir daha kendilerinden hiçbir ses çıkmadı.
Stokta görülen ve normalde en geç cumartesi gününe kadar beklediğim ürünler gelmeyince ben de kendilerini telefonlar aramaya çalıştım. Ancak telefonlar ya sürekli meşgul ya da eğer ki numarayı düşürebilirseniz çok uzun bekleme süreleri var. Yani ben 20 dakikadan sonra kapatıyorum artık telefonu.
6 Haziran cuma günü ne olursa olsun ürünlere ne olduğunu öğrenmek adına, bu 20 dakikalık süreyi aşarak, bir müşteri yetkilisine bağlanmayı başardım. Ürünler için 1 hafta daha beklememi söylediler, ben de siparişimi iptal etmek istediğimi bildirdim. Cuma günü olduğu için paramı pazartesi günü geri ödeyeceklerini belirttiler ancak bugün salı olmasına rağmen hala bir hareket yok.
Bir daha kendilerinden kesinlikle alışveriş yapmayacağım. Keşke sipariş vermeden önce firma hakkında yayınlanan şikâyetleri okusaydım, bunlar başıma gelmezdi. Ellerinde ürün yokken satmaya çalışan ve sipariş iptalinden sonra parayı geri ödemeyen Weblebi.com'dan şikayetçiyim.% |