ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com

Weblebi.com'un Vaatleri Kurmacadan İbaret! silverbulletx  [16 Haziran 2008, 09:00]
Sayın Weblebi.com yetkilileri;birkaç gün önce siparişim ile ilgili sizi aradığımda "perşembe günü ürününüz kargoya verilecek” dediğinizde bu ürünün verilmeyeceğini tahmin etmiştim.Dün akşam siteniz üzerinden, firmanıza mesaj attım.Bana cevap yazılmayacağını, yoğun ilgi var sözünün, tamamen kurmacadan ibaret olduğunu, bu yaptıklarınızın kendinizi kandırmaktan başka bir şey olmadığını gayet iyi biliyorsunuz.

Dün attığım mesajımı bir şikayet sitesi aracılığıyla tekrarlamak istiyorum. Umut ederim, buna bir cevap alırım. Şunu da söylemek istiyorum;Weblebi.com'dan bir daha kibrit bile almayacağım.

Siteniz üzerinden, 3 Haziran tarihinde, 50 gr ve 20 gr külçe altınları aldım.Her nasıl oluyorsa, 10 gündür temin edemiyorsunuz. Aynı gün başka bir siteden aldığım altınlar ise, ertesi gün kargoya verildi.2. gün elime ulaştı. Başka bir site tarafından gönderilen külçe altınları, sizin bulamamanıza, en ufak kuyumcuda bile bulunabilen bu altınları, sizin tedarik edememenize nasıl bir açıklama getireceğinizi çok merak ediyorum.

Yaptığınız ticaret tarzı ve yanlışlıkları nedeniyle, sadece kendinize değil, aynı zamanda internette gerçekten layıkıyla bu işi yapan başka firmalara da zarar verdiğinizi hatırlatmama gerek yok. Ürün tedarik edilemediğinde, müşterinize bir e-mail atmak, mesaj atmak, müşteri hizmetleriniz aracılığıyla telefonla bilgi vermek v.b yapabileceğiniz onlarca çözüm varken, 3 maymunu oynamak sanırım daha kolay geliyor.

Bunun üzerine, bir de gerçekçi olmayan "Perşembe ürününüz kargolanacak" gibi sözlerinizi eklememe sanırım hiç gerek yok.Şu anda kendi kendime; sayenizde kaybettiğim zamanıma mı yanayım, yoksa siparişi iptal etmeye kalktığımda, bir hiç uğruna kredi kartı limitimin dolmasına mı yanayım?

Umarım bu mesajıma "gerçekçi" ve "doğru" bir cevap yazarsınız. Gerçi Şikayetvar.com'a yazdığınız sabit cevabınız ortada... Konu ile ilgili olumlu bir aksiyon göremediğim taktirde, konuyu adli makamlara yansıtacağımı belirtirim.&

Arkadaşına Gönder

16.06.2008

Sayın Emre Koyluç'un şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ve tedarik süreci ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...