ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com

WEBLEBİ’den Ürünü Beklemek Fazla İyimser Olmayı mı Gerektiriyor? HRKORG1  [17 Haziran 2008, 09:00]
17.05.2008 tarihinde, Weblebi.com.sitesinden,4 adet oto lastik satın aldım. Aradan 5 gün falan geçtikten sonra, siparişimin ne zaman geleceği hakkında, bilgi istedim. En geç 30.05.2008 tarihine kadar, siparişimin tarafıma ulaşacağını bildirdiler, ama maalesef ürün falan gelmedi. Daha sonra Şikayet var'da şikayetim yayınlanınca, 5 Haziran 2008 tarihine kadar, ürünümün yollanacağını bildirdiler. Fakat yine gelen bir şey olmadı.

Daha sonra, yine Şikayetvar'ın sayesinde, 11 Haziran 2008 tarihine kadar, ürünümün kesinlikle tarafıma ulaşacağını bildirdiler.Bu arada aksamanın kendileri ile bir alakası olmadığını ve problemin Pirelli lastiklerinin stok ile ilgili yanlış bilgi verdiğinden kaynaklandığını bildirip, hemen başkasına suçu attılar.

Bu arada, ben defalarca telefon açmama rağmen, bir kez bile telefona çıkan birisi olmadı. Çünkü böyle bir firma da yok.Zaten eğer böyle bir firma olsaydı, 1 ay içinde mutlaka telefona çıkan birisi olurdu. Telesekretere bir kaset koymuşlar.Durmaksızın aynı şeyi tekrarlayıp duruyor. Çünkü olmayan bir firmadan alışveriş yaptım. Çok güzel bir düzen kurmuşlar, sipariş alınıyor, kredi kartından da paralar çekiliyor, ama ürün gönderilmiyor. Bir daha da kimsenin ulaşması mümkün değil.

Şikayet var gibi tüketici dostu siteler vasıtası ile maillere laf olsun diye cevaplar veriliyor.Sorun çözülmüş gibi gösteriliyor. Maalesef, artık tek çare Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları ile mücadele birimine, dolandırıldığıma dair suç duyurunda bulunmak.

Bu yazıma, eğer gerçekten Weblebi.com diye bir firma varsa ve bu firmadan bir cevap gelecek olursa, kesinlikle ürünün gönderildiğine dair, bir cevaptan başkasını kabul etmiyorum. &

Arkadaşına Gönder

17.06.2008

Sayın Hakan Gökçe'nin şikayeti hakkında;

Müşterimiz ile irtibata geçilmiş olup konu ile ilgili bilgi aktarılmıştır. Problem çözümlenmiştir.

Saygılarımızla;