ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

WEBLEBİ'den 35 Gündür Ürün Bekleniyor ahasla  [17 Haziran 2008, 09:00]
10 Mayıs günü,Weblebi.com'dan 5 adet 20 gr altın siparişi verdim.Tam 35 gündür, ürün üretici firmadan bekleniyor diyor. Dün sabah siparişin iptali için mail attım.Cevap yazmadılar.Gerçi cevap yazmalarından ziyade ararlar diye düşünüyordum.Çünkü müşteri hizmetleri diye verilen numaradan, sizin onlara ulaşma şansınız yok. Mesai saatleri içerisinde, sürekli meşgul.En azından ben çeşitli günlerde, en az 70 defa aradım ve hep öyleydi.

Ne hikmetse, mesai saatleri dışında, örneğin saat 12.10'da arandığında, direk telesekreter çıkıyor ve meşgul değil. Fakat "mesai saatleri içerisinde arayınız" diyor.Daha önce de birçok kere internetten alışveriş yapmıştım, ama böyle bir şey hiç yaşamadım. Belki de daha önce hiç Weblebi.com'u kullanmadığım içindir?&

Arkadaşına Gönder

20.06.2008 ahasla Bilgi verildi diye cevap yazıyorlar ancak iptal oldu indirim kuponu mu yapalım yoksa iademi diye bir mail geliyor ve yazdığınız cevaplara cevap verilmiyor.. Sitenizdeki cevapları gören insanlar da işin çözüldüğünü sanıyordur..

17.06.2008

Sayın Ahmet Aslanoglu'nun şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...