314250 |

| Weblebi.com'dan Bitmeyen Tedarik Süreci
timurtorun
[17 Haziran 2008, 09:00]
11.06.2008 tarihinde v3033534201 sipariş numarası ile Weblebi.com'dan alış-veriş yaptım. Bana acilen lazım olan takviye sporcu gıdaları aldım. Kısa süre sonra bir telefonla siparişi onaylayıp onaylamadığımızı soran bir bayan çıktı karşımıza.
Böyle bir uygulamayı görünce şaşırdım ve tabi ki güvendim firmaya. Sorduğumda da bayan bana ürünlerin 3 gün içersinde geleceğini söyledi. telefon etmeden önce de yazdığım yazıya telefondan 30 dakika sonra mesaj geldi.
Bu sefer ürünün 5 iş günü içerisinde geleceği yazıyordu. O anda tutarsızlığı anladım ve bu konuda öncü olan Sikayetvar.com adlı bu siteyi kontrol edeyim dedim fakat girdiğimde iş işten çoktan geçmişti.
İnsanlar arasında ürünü 20 günden fazla beklediğini söyleyenler vardı. Tekrar firmaya yazı yazdığımda cevap alamadım. telefon ettiğimde ise ya meşguldü, ya santralde 15 dk bekledim (operatörler doluymuş) yada telefon boş çaldı ve santrale aktarmaksızın kimse de cevap vermedi. (santrali kapatmış olmalılar. )
Ben bir mağaza işletmecisiyim. Gün içinde saat 16:00' a kadar ürün siparişi verdiğimde o siparişim ertesi gün en geç saat 14:00 - 15:00 arası elimde oluyor. Nasıl oluyor da bu firma sipariş verdiğim ürün için "üretici firmadan ürün bekleniyor" diyebiliyor?
Ben bu ürünleri Cardfinans' ın %20 indirim ve 12 taksit uygulamasıyla başta Finansbank'a güvenerek aldım ve konuyu da zaten Finansbank'a bildirdim. Anladığım kadarıyla bu firma ("insanlar") aradaki farkı parayı repo yaparak kapatıyor.
Şimdi ümitsiz bir şekilde telefonla ulaşmaya çalışıyor ve firmadan bir yazı bekliyorum. En azından kusura bakmayın ürün geciktiği için bile demeyen bu firmayı bekliyorum.^^ |