314526 |

| Weblebi.com Ürünümü Göndermiyor
ojegov
[19 Haziran 2008, 09:00]
Weblebi.com sitesinden, 11.06.2008 tarihinde, vermiş olduğum siparişim, hâlâ adresime gönderilmedi. Ürünü satın almazdan önce, kendilerine ürünü ne zaman göndereceklerini sorduğumda, "talep ettiğiniz ürün, tedarikçi firmamızın stoklarında mevcut olup, sistemimize alınan siparişiniz,maksimum 3 iş günü içerisinde, kargoya teslim edilecektir." şeklinde cevap aldım. Ürünün parasını ödedim, ama 5 gün geçti. Hâlâ ürünüm gönderilmedi. Ne zaman göndereceklerini sorduğum, 10'dan fazla mesaj attım.
Gönderemeyecekseniz iptal edin diye mesaj attım.Hiçbir cevap alamadım. Maillere cevap vermiyorlar.telefonları ise hep meşgul, keşke Şikayetvar.com'u daha önce ziyaret etseydim, böylece bu firmadan bu konuda birçok insanın mağdur olduğunu görür, ona göre davranırdım.
Weblebi.com'a sesleniyorum; umarım sorunu çözmeye yetiyormuş gibi, burada bana da cevap olarak:”Müşterimize siparişi ve tedarik süreci ile ilgili, detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için, satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilirsiniz” şeklinde yazıp, beni yine bekleme sürecine itmezsiniz.
Kendi maillerinizi önce bir kontrol edin.Size defalarca yazdım. Bana 33.03 YTL paramı iade edin. Buraya müşteriye ödediği ücret, ürün söz verilen sürede tedarik edilmediği için, müşterinin kredi kartı hesabına iade edilmiştir diye cevap yazın. Müşteri memnuniyeti budur. Tüketici haklarına dayanarak,ürün bedelini ödemiş bir müşteri olarak isteğim budur.& |