Weblebi.com Siparişlerimden Haber Yok!
[18 Haziran 2008, 09:00]
Weblebi.com'a 20 Mayıs tarihinde verdiğim v3032750601 ve v3032767301 numaralı iki siparişim hâlâ elime geçmediği gibi, bu arada defalarca yazdığım mesajlara da cevap gelmedi. İnternet sitesinde verdikleri telefondan da kendilerine ulaşmak mümkün olmuyor.
Ne ilginçtir ki, 37 gün önce verdiğim siparişimle ilgili hiçbir haber alamadığım halde taksitlerini ödemeye başladım. Gönderilmeyen ürünün parasını almaları gerçekten tuhaf. Birçok internet sitesi bu uygulamadan vazgeçtiği halde Weblebi.com'un neden hâlâ bunu başaramadığını anlamıyorum.
Fakat benim sorunum bu kadarla bitmiyor. 30 Mayıs'ta verdiğim v3033159501 numaralı siparişimle ilgili de haber alamıyorum. Merak ediyorum acaba daha önceki bir siparişimi iptal ettim diye Weblebi.com benden intikam mı alıyor? Belki bu durum için “ucuz etin yahnisi bu kadar olur” da diyebiliriz.%
07.07.2008
Gürk
Arayıp sadece siparişleri iptal ettiler. Meseleyi 45 gün sonra ancak böyle hallettiler. Bir daha asla Weblebi'den alışveriş yapmayacağım...
03.07.2008
Sayın Gürkan Aydeniz'in şikayeti hakkında
Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi irtibata geçilip verilmiştir.
Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.
Weblebi.com
03.07.2008
Gürk
Weblebi.com a 20 Mayıs tarihinde verdiğim v3032750601 ve v3032767301 numaralı iki siparişim hâlâ elime geçmediği gibi, bu arada defalarca yazdığım mesajlara da cevap gelmedi. İnternet sitesinde verdikleri telefondan da kendilerine ulaşılmıyor.
Ne ilginçtir ki, 42 gün önce verdiğim siparişimle ilgili hiçbir haber alamadığım halde taksitlerini ödemeye başladım.
Fakat benim sorunum bu kadarla bitmiyor. 30 Mayıs ta verdiğim v3033159501 numaralı siparişimle ilgili de haber alamıyorum.
Bu konuda daha önce yazdığım şikayetlere weblebi den her seferinde dört gün sonrasında kargoya vereceklerine söz veren e-mailler gelmiş olmasına rağmen bir gelişme yok.^^ 322166
26.06.2008
Sayın Gürkan Aydeniz'in şikayeti hakkında;
Müşterimize siparişi ve tedarik süreci ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.
25.06.2008
18.06.2008