ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com

Weblebi.com'dan Tedarik Süreci ve Maillere Duyarsızlık counterdoctor  [20 Haziran 2008, 09:00]
14.06.2008 tarihinde sipariş verdiğim #v3033656401 kod numaralı ürün hakkında Weblebi'ye attığım mail cevaplanmadı. Ben sitede gördüğüm maksimum 3 gün içinde elinizde olur yazısına güvenerek sipariş verdim.

Birkaç gün içerisinde İstanbul'dan ayrılmak zorunda kalacağım. Bunu bildiren bir mail attım. Ne zaman tedarik edilebilir diye sordum. Cevap yok.

Üstüne bir de telefonla aradım. 10 dakikalık bekletme süresinden sonra yine cevap yok. Weblebi'den ilk alışverişim ve bu kadar sorumsuzluk görmedim.

Tek isteğim; bana kısa zamanda tedarik edip edemeyeceklerine yönelik bilgi vermeleri. Tedarik edemeyeceklerse en kısa zamanda paramı iade etmelerini istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

20.06.2008

Sayın Yılmaz Turgut Akın'ın şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi için yapılan işlemler hakkında mail yoluyla bilgi verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...