ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com

Weblebi.com Siparişlerimi Söz Verdiği Halde Göndermedi gaspiraLi  [20 Haziran 2008, 09:00]
03.06.2008 tarihinde v3033252101 ve 09.06.2008 tarihinde v3033463501 no'lu siparişlerimin dün itibariyle gönderilmeye başlanılacağını söylediler fakat hala bir gelişme yok.

Sikayetvar.com adresindeki yüzlerce şikayeti bu siparişlerim öncesi görseydim buradan 30-40 fazla verir memleketimden alırdım. Şimdi tırsmaya başladım. 3-5 YTL'lik sipariş değil ki kardeşim bu neredeyse 3000 YTL'lik sipariş. Umarım bu olayı kazasız belasız atlatırım.^^

Arkadaşına Gönder

26.06.2008

Sayın Beytullah Özdemir'in şikayeti hakkında

Müşterimize siparişi ve tedarik süreci ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...

20.06.2008