ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com Bu Ne Ciddiyetsizlik? thedewils  [21 Haziran 2008, 09:00]
13 Haziran günü ödemesini yaptığım ürün, bugün itibariyle (19 Haziran) hala "üretici firmadan ürün bekleniyor" durumundadır. 18 Haziran günü telefonla aradığımda ürünün 20 Haziranda teslim edileceği söylendi. Fakat bugün tekrar aradığımda ise ürünün 25 Haziranda teslim edileceği söyleniyor.

İşin ilginç tarafı ise tüm bu gecikmeden bana haber verilmiyor, üstelik konuyla ilgili mailime de tenezzül edilip cevap verilmiyor. İnternet üzerinden alışverişin bu kadar yaygınlaştığı ve kolaylaştığı dönemde, 12 günde ürün teslimatı nerede görülmüş? Hadi gecikme oldu diyelim, neden müşteriye haber verilmiyor? Parayı karttan tahsil etmeyi biliyorlar ama.

Siparişin iptalini istediğimde ise, ödediğim tutarı bana 12 taksitte iade edeceklerini söylüyorlar. Son oldu Weblebi.com. Kaliteli iş yapanlarla çalışmak lazım. Ders oldu bu da bana. Yazık. %

Arkadaşına Gönder

21.06.2008

Sayın Ahmet Hilmi Sağıroğlu'nun şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ve tedarik süreci ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...