ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

319014

Weblebi.com Olmayan Ürünü Satmış Tok15  [27 Haziran 2008, 09:00]
02.06.2008 tarihinde, Weblebi.com'dan v3033218101 no'lu 50 gr külçe altın siparişi verdim. 5 iş günü içerisinde kargoya verileceği söylendi ancak bu süre geçtikten sonra uzun uğraşlar sonucu telefonla ulaşabildim.

Karşıma çıkan bayan üretici firmadan ürünün Cuma günü, yani 5 gün sonra geleceğini ve aynı gün kargoya verileceğini söyledi. O sürede dolunca tekrara aradım. 8-9 gün sonrası için Salı günü gönderileceği, yani dün için gönderileceği söylendi.

Ama bugün baktığımda değişiklik yok. Yani üretici firmadan ürün bekleniyor ibaresi yer alıyor. telefonla ulaşmaya çalışıyorum, hep meşgul. Maillere ise cevap zaten yok.

Bu site aynı ürünün satışına hala devam ediyor. Bir başka siteye aynı şikayetimi bildirdim. Sitede cevaplanmış görünüyor. Müşterimize mail yoluyla gerekli bilgi verilmiştir diye bir şey yazıyor. Ancak bana ulaşmış herhangi bir bilgi yok.^^

Arkadaşına Gönder

27.06.2008

Sayın Metin Tok'un şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...