319161 |

| Weblebi.com Tarafından Bir Türlü Yollanmayan Siparişlerim!
cinar38
[27 Haziran 2008, 09:00]
15.05.2008 tarihinde tanesi 16,12 YTL'den aldığım Turkcell 100 kontörler 45 gün tedarik edilemeyince 23.06.2008 tarihinde iptal ettirdim (inşallah para iadesini zamanında yaparlar). 45 gün paramı kullandılar. Bu sürenin iade gününe kadar 2 ayı bulacağını tahmin ediyorum.
Benim gibi birçok kişi ve hatta hepsi diyebilirim bu sorunla karşı karşıya. Acaba sipariş paralarıyla repo mu yapıyorlar? İnternette yeni bir para kazanma yöntemi, önce güvenli bir site izlenimi yarat daha sonra paranın üzerine yat.
Ayrıca 09.06.2008 tarihinde aldığım 20 g külçe altın (sipariş no:v3033429901) 15 gün oldu hala üretici firmadan bekleniyor. Madem altın siparişleri kesin sipariş iptal edilemiyor, o zaman 10 günse kargo süresi zamanında gönderin. Ben sizden diğer siparişimle birlikte bununda iptalini istedim ama siz iptal etmediniz. Açıklamada yapmadınız. Mutlaka diyeceksiniz ki altın siparişleri iptal edilemez. Öyle bir iptal edilir ki.
Sen, diğer firmaların aynı gün kargo yaptıkları ürünü haftalarca kargolamazsan ben de tüketici olarak sizi bir internet alışveriş sitesi olarak değil, insanların parasını kullanan bir site olarak görürüm. Bu siparişimi iptal etmenizi ve sipariş alımlarını durdurup, bekleyen siparişleri göndermenizi istiyorum.
Ayrıca sizinle kampanyalar düzenleyen bankalara, sizi bir daha araştırmalarını istiyorum. Çünkü burada kandırılan kişiler sadece sizin değil aynı zamanda onların da müşterileri.
Ve son olarak bu hafta içinde siparişim yollanmaz veya iptal edilmez ise pazartesi günü ilk işim sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunmak. Bu kadar göstere göstere insanları kandıran kişilere karşı bizi koruyacak mercilerin olduğu unutulmamalıdır. % |