320167 |

| Weblebi.Com'un Oyalayan Mesajlarından Artık Bıktım
gaspiraLi
[30 Haziran 2008, 11:19]
03.06.2008 tarihinde,ve 09.06.2008 tarihinde verdiğim siparişlerimle ilgili, daha önce yazmış olduğum şikayetten bu yana hiçbir gelişme olmadı. Yine aynı oyalama taktikleri yapılıyor. Bir türlü ulaşılamayan telefonlar v.s İlginç bir olay da dün yaşadım. Maillerime bakınca, adı geçen şirketten de bir mail olduğunu gördüm. Açıkçası aynı mesajları gönderdiklerini bildiğimden, pek bakmak istemedim. Hadi dedim bir bakayım. Mesaj aynen şu; Değerli müşterimiz;Öncelikle yaşanılan aksaklıktan ötürü özür diler, anlayışınızı rica ederiz. Sitemizde bulunan indirim kampanyasından dolayı, yoğunluk olmakta..Bu nedenden dolayı, geçici stok problemi yaşanmaktadır. Siparişiniz 26.06.08 tarihine kadar kargoya teslim edilecektir. İnisiyatifimiz dışında yaşatmış olduğumuz aksaklıktan dolayı özür diler, anlayışınızı rica ederiz.
Tarihe dikkat çekmişsinizdir.26.06.2008 diyor, yani dün göndereceklermiş. Tabi ki, bugün itibariyle göndermediler.Artık bunun adı, oyalama da değil. Ben Pazartesi ilk adımı atıp, gerekli yasal işlemleri başlatacağım. & |