ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

320739

Weblebi.com Siparişimi 21 Gündür Bekliyorum! yasso26  [01 Temmuz 2008, 09:00]
Weblebi.com'dan 08.06.08 tarihinde alışveriş yapma gafletinde bulundum. Sipariş ettiğim 4 üründe 3'ü bir hafta içinde geldi. Diğer siparişim 2 adet Ddr 400 mhz. 512 mb. ram 3 haftadır gelmedi. Ne hikmetse ürün stoklarda gözüküyor ama müşteri temsilcileri ürün elimizde yok tedarik sürecinde diyorlar.

En son aldığım 2 mesaj;
1-) "Değerli müşterimiz siparişinizde yer alan ürün, stok problemi nedeniyle tedarikçi firmamızdan henüz bize ulaştırılamamış olup, firmanın konuyu bize geç iletmesinden dolayı, sizlere geç bilgilendirme yapılabilmiştir. Siparişiniz 25.06.2008 tarihine kadar kargoya teslim edilecektir. Yaşatmış olduğumuz gecikmeden dolayı özür diler, bu konuda anlayışınızı rica ederiz."

2-) " Siparişinizde yer alan ürünleriniz tedarik edilmiş olup, yalnız “512 mb ddr ram 400 mhz pc3200“ adlı ürün tedarikçi firmamızdan henüz bize ulaştırılamamıştır. Siparişiniz bölünerek, stokumuza giriş yapan ürünleriniz 10.06.2008 itibariyle, bekleyen ürünler ise en kısa sürede tarafınıza gönderilecektir".

Firmada telefonlara kimse çıkmıyor, bant kaydını dinlettiriyorlar. Maillerime defalarca kez tekrarladıktan sonra anca bir cevap yazıyorlar müşteriyle diyalog sıfır. Durumu incelerseniz sevinirim. %

Arkadaşına Gönder

01.07.2008

Sayın Yasin Saran'ın şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...