321706 |

| Weblebi.com'dan Ürün Yok , Para İadesi Yok, Cevap Yok!
onurson
[03 Temmuz 2008, 09:00]
10.06.2008 tarihinde ve 11.06.2008 tarihinde olmak üzere 2 ürün sipariş vermiştim. Anında bedeli karttan çekmesini bildiler. Siparişlerimden birine ihtiyacım acil olduğu için bir hafta sonra onu iptal ettirip dışardan temin etmek zorunda kaldım. Ancak iade bedeli karta yansıtılmadı.
İlginç olan ise yapılan işte bir bilinçlilik olduğu düşüncesi. Çünkü ürün sipariş edildiği anda ürün bedeli karttan çekiliyor. Ben yanlışlıkla aynı ürünü mükerrer sipariş vermiştim. Weblebi ise ikisine de onay vermiş ve meşhur yazısını sipariş takibine yazmıştı: ' üretici firmadan yanıt bekleniyor'. ( bunlara ürün veren üretici firma olsam bu ithamlarından dolayı dava açardım. )
Sonrasında mail atarak durumu kendilerine ilettim. İlginç olan şey ise maile hemen karşılık bulmamdı! Siparişi iptal ettiler. Üstelik karttan da çekim yapılmamış. Diğer siparişimde de aynı yolu izlememe rağmen ses yok, sonuç yok.
Bir kere müşteri hizmetlerini düşürebildim ve o şekilde siparişi iptal ettirdim. Yalnız adı iptal. Ben ürün bedelini bu ay Finansbank'a paşa paşa ödeyeceğim! Sanki minare çalınmış kılıfı hazırlanmış gibi. Yaşadığım rezillik, sinir ve stres de yanıma kar. ^^ |