ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com Paramı İade Etmedi cagatayhay  [03 Temmuz 2008, 09:00]
30.05.2008 tarihinde v3033136101 no ile sipariş verdiğim bilgisayarı 05.06.2008 tarihinde alamadığımızı maille bildirdim. Bana mail yolu ile bilgisayarınızı firmasından temin edemedik, en geç 11.05.2008 tarihinde postaya verilecektir diye bilgi verildi.

16.06.2008 tarihinde siparişten vazgeçtiğimizi söylediğimde vakit kaybetmeden siparişim iptal edildi. Paramızı iade edebileceklerini veya başka bir ürün alabileceğim mail ile bildirildi. Ben de iade istedim.
Bu gün banka ekstresinde teslim almadığım bilgisayarın ilk taksitini görür görmez Weblebi müşteri hizmetlerini aradım. Hiç kimse telefonu açmadı. Bankam ise firmanın iptal faksı olmadan işlemi iptal etmemektedir. saat 14:00'de de telefona bakan bir görevli yoktu.^^

Arkadaşına Gönder

08.07.2008 cagatayhay para iade edildi Şikayetvar ekibine minnettarım bu da bana ders oldu bi daha sitenizi incelemeden alışveriş yapmayacağım

03.07.2008

Sayın Orhan ÇETİN'in şikayeti hakkında

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...