322280 |

| Weblebi.Com'da Her Zamanki Gibi Ürün Tedarik Edilmeye Çalışılıyor
aktasnns
[04 Temmuz 2008, 09:00]
Weblebi.com sitesinden, 20.06.2008 tarihinde eşime babalar günü hediyesi olarak, toplam tutarı 503.47 YTL olan samsung D880 çift hatlı cep telefonu siparişi verdim. Kredi kartında bir problem yaşadıkları için, hemen bir mail yolladılar. Mailde ödemede bir problem yaşandığı ve siparişimin onaylanması için 0.212.217 69 99 no'lu telefondan dahili no.125 olan görevliyi aramamı yazdılar.
Aradığımda sipariş için onay verince parayı hemen Cardfinans kartımdan çektiler. Daha sonra sipariş takibi yaptığımda, sürekli olarak ürün tedarikçi firmadan bekleniyor yazısı ile karşılaşıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım. Birçok insan gibi ben de ulaşamadım. Elimde bana daha önce mailde iletilen telefon numarası ve cep telefonumdan aradıkları 0.533.221 ****no'lu telefon numaraları bulunduğu için bu numaralardan aradım.
En son 27.06.2008 tarihinde aradığımda bana ürünün en geç 02.07.2008 Çarşamba günü tedarikçi firmadan geleceğini ve hemen kargoya verileceğini, ertesi günü elime ulaşacağını söylediler. Tabi bunu siparişimi sorarak öğrenemedim. Farklı bir kişiymiş gibi arayıp, bir telefon sipariş vermek istediğimi, ellerinde bulunup bulunmadığını öğrenmek istediğimi söyleyince, ancak bana 114 ve 115 no'lu dahili telefonlardan stok durumunu öğrenebileceğimi söylediler.
Bu numaradan çıkan kişilerde, ürünün 02 Temmuz'da ellerinde olacağını söyledi. Bugün 02 Temmuz. Bütün aramalarıma rağmen, Weblebi.com'da daha önce ulaştığım telefon numaralarına da cevap veren yok. Şu an hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Hemen Finansbank'ı arayıp, siparişi iptal etmek istediğimi söylediğimde bana itiraz dilekçesi vermemi, araştırdıktan sonra ortalama 5 iş günü içinde bana dönebileceklerini, belki sürenin uzayabileceğini de söylediler.
Şimdi bankadan gelecek cevabı beklerken, aynı zamanda bir tüketici derneğine ulaşmaya çalışıyorum ki, yasal olarak yapabileceğim her şeyi yapmayı, benim alınterimle kazandığım paramın, bir kuruşu dahi olsa haketmeyen kişilere ulaşmasını engellemeye çalışıyorum. & |