ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com Ürünü Göndermiyor! ahmsen  [05 Temmuz 2008, 09:00]
Weblebi.com adresi hakkında daha önceki yıllarda da yapılan olumlu görüşler neticesinde ve Weblebi.com'un eski ve tanınan bir alışveriş sitesi olması sebebiyle 23.06.2008 tarihinde siteden sipariş verme talihsizliğinde bulundum.

Bugüne kadar internet üzerinden çok sayıda alışveriş yapmama rağmen herhangi bir problemle karşılaşmadım. Ancak 23.06.2008 tarihinde vermiş olduğum v3033925101 numaralı siparişimin o tarihten bu yana üretici firmadan tedarik edilme aşamasında olduğunu görüyorum.

Ben halen iyi niyetimi koruyarak olabilir üretici firmadan tedarik edilememiştir diye düşünüyordum ancak çok sayıda mail göndermeme rağmen bir bilgilendirme mesajı dahi tarafıma ulaşmadı. Üstelik belirtilen telefonlara sadece mesai saatleri dışında ulaşılıyor ve karşıma telesekreter çıkıyor. Sanki böyle bir firma ortada yok. %

Arkadaşına Gönder

05.07.2008

Sayın Ahmet Şençopur'in şikayeti hakkında

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...