322737 |

| Weblebi.com Tarafından Yollanmayan Siparişim!
Mevlutaltunay
[05 Temmuz 2008, 09:00]
Birkaç ürün birlikte sipariş verdim. Sipariş numaram : v3033436801. Piranha hariç hepsi teslim edildi ve çoğu erimiş, birbirinin üzerine akmış. Weblebi.com isimli alışveriş yaptırdığını zanneden kuruma en az 30 kere telefon açtım, sürekli meşgul çalıyor, meşgul çalmadığında ise tüm operatörlerimiz dolu deniliyor.
Velhasılıkelam kimseyle konuşmak nasip olmadı. Kendilerine 5-6 kere mail yazdım. 2 kere cevap vermişler. 3 gün sonra tedarik edilip elinize ulaşacak; her maile aynı cevabı yapıştırıp gönderdiler. Ama son 3 mailime cevap da yazmadılar.
Weblebi.com yetkilileri ürünüm elime ulaşmayacak, bundan eminim. Ben paramın hesabıma ivedilikle iade edilmesini istiyorum. Ürün istemiyorum ki sizin tedarik edemediğiniz ürün piyasada artık her mağazada var. İnsan bu yalanı söylerken biraz düşünür.
Bir daha asla sizinle ticarete yeltenmeyeceğim. Çünkü sözünüzün eri değilsiniz, insanların sinirlerini bozup onları rahatsız ediyorsunuz. Biliyorum ki bu cevabıma istinaden de diğer arkadaşlara yazılan cevaplar gibi kendisine dönülmüş ve konu hakkında bilgi verilmiş diyeceksiniz. Siz hazır kalıplaşmış cevaplar yazmayı seviyorsunuz.
Bu elemanlara ulaşmak ancak ŞikayetVar sayesinde oldu. Emin olun ulaşamadım ne yaptımsa sesimi duymadılar. % |