322977 |

| Weblebi.com Siparişimi İptal Edeli 2 Ay Oldu Ama Para İadesini Daha Yapmadılar!
join
[05 Temmuz 2008, 09:00]
Weblebi.com'dan 22.04.2008 tarihinde, 610 YTL tutarında, v3031365101 sipariş numarasıyla bir sipariş verdim. Üründe 2 ay ertelemeli ödeme kampanyası vardı. 15 gün geçmesine rağmen kargo yapılmadığı için 06.05.2008 tarihinde verdiğim siparişi iptal etmek için siteye bir e-mail attım ve destek hattından da bu siparişin iptalini gerçekleştirdim.
Aradan 2 ay geçti. Alışverişte kullandığım kredi kartından çekilen parayı ekstrelerde göremediğim halde kredi kartı limitimden düşüldüğünü ve bugün itibariyle hala iadesinin yapılmadığını fark ettim. Emin olmak için bankanın müşteri hizmetlerini aradım ve çekilen paranın henüz iadesinin yapılmadığını öğrendim.
Şimdi siteye ne mail atabiliyorum (galiba sitelerinde bir sorun var belki de bilerek yapıyorlar, bilemiyorum artık) ne de telefonla ulaşabiliyorum. Site kurucuları kendilerini tanıtırken "profesyonel kariyerinin henüz başında" demişler. Böyle çalışmaya devam ederlerse kariyerlerinin sonunu göremezler her halde. % |