330058 |
| Weblebi.com Haftalarca Ürün Göndermiyor!
volkanovun
[18 Temmuz 2008, 09:00]
Weblebi.com sanal mağazasından 6 Temmuz 2008 tarihinde sipariş ettiğim Braun md18 ağız duşu bir hafta boyunca "ürün üretici firmadan bekleniyor" ibaresi ile bekletildi. Diş hekimim tarafından tavsiye edilen bir sağlık ürünü olduğu için, bir mail göndererek acilen ihtiyacım olan ürünün, temin edilip edilemeyeceğini, eğer süre uzayacaksa siparişimin iptal edilmesini istedim. Mailime cevap verilmedi.
Benzer bir maili üç kez daha gönderdim, yine cevap verilmedi. Sitede belirtilen müşteri destek hattı sürekli meşgul, ulaşmak olanaksız. Siparişimin üzerinden 12 gün geçtikten sonra ancak bankamı arayıp durumu anlattıktan sonra bankamın ödemeyi iptal ve tarafıma iade etmesi sayesinde sipariş iptal olabildi.
Weblebi.com'un tamamen art niyetli olduğu kanaatindeyim. 12 gün boyunca temin edip gönderemedikleri ürün, hala sitelerinde üstelik "indirimli" ibaresiyle (bu ibare sanki ürün hemen temin edilip gönderilebilirmiş hissini uyandırıyor) satışa sunulmaya devam ediyor. Bu adamların siparişleri alıp, bedelini tahsil ettikten sonra haftalarca ürünü göndermeyip bekleterek topladıkları parayı işlettiklerine inanıyorum. % |