330074 |

| Weblebi.com Tarafından İade Edilmeyen Sipariş Bedeli!
gaspiraLi
[18 Temmuz 2008, 09:00]
03.06.2008 tarihinde v3033252101 ve 09.06.2008 tarihinde v3033463501 numaralı siparişlerimle ilgili burada 2 tane şikayetim yayımlandı. Fakat ortada hala bir sonuç yok. Geçen günlerde birkaç yüz adet mail sonrası bana haber verme gereği bile duymadan siparişleri iptal etmişler. Fakat ortada ufak bir sorun var; para kredi kartına kesinlikle iade edilmedi ve bundan sonrada iade edileceğini sanmam.
Şunu söyleyeyim, bu firma süper bir tezgah kurmuş. Parayı çek, malı gönderme, siparişi iptal et parayı iade etme. Oh ne ala memleket. Yanlarında birkaç tane daha bankayı katıp cazip fiyat ve taksit imkanlarıyla bizim gibi mağdurların sayısını çoğaltmaya devam ediyorlar.
Aslında kendime kızmakla birlikte tüm uyarılarıma rağmen bu firmayla ortaklaşa hareket edip bizlerin kandırılmasına göz yuman özellikle kendi bankam Finansbank'a çok feci şekilde kızgınım. Geçen günlerde telefonla karşıma çıkan bayana özellikle belirttim. Ben yandım bari başkalarını yakmayın bu firmayla çalışmayın dedim ama nafile. Tam gaz kampanyalarına devam.
Ama bu son. Artık bugünden itibaren özellikle bankam Finansbank'la tüm bağlarımı kopartıp kredi kartını kırıp atıyorum. Merak etmeyin Finansbank yöneticileri borcumu ödeyeceğim, sadece kartınızı cebimde taşımayacağım. Siz devam edin böyle, süper reklam yapıyorsunuz. Şunu unutmayın bu memlekette bir günde ne bankalar battı, ne yöneticiler hapislere girdi. Şunu tekrar unutmayın hiç kimsenin ahı kimsede kalmaz. Hele şu firmayla davalarım bitsin sıra sizlere de gelecek. Gerçi adalet sistemi sizin gibi güçlülerin yanındadır ama ben gene de vatandaşlık görevimi yapıp sizlerle sonuna kadar mücadele edeceğim. % |