ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com

Weblebi.com İptal Ettiği Siparişimin Geri Ödemesini Yapmıyor! xflyx  [18 Temmuz 2008, 09:00]
Weblebi.com 02.06.2008 tarihinde sipariş etmiş olduğum v3033224301 kodlu ürünümü 07.07.2008 tarihinde iptal etti. Bugüne kadar kredi kartımdan 2 taksit (2 x 49.30 YTL) çekildi. Weblebi.com toplamda 98.60 YTL'yi aradan 11 gün geçmesine rağmen hesabıma geri ödeme yapmıyor.

Müşteri hizmetleri sistemde arıza var, önümüzdeki hafta ödeyeceğiz diye oyalıyor. İlgili firma yetkililerinden bu konuda ivedi çözüm bekliyorum.%

Arkadaşına Gönder

22.07.2008

Sayın Yahya Sancak'in şikayeti hakkında

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...
Weblebi.com

22.07.2008 xflyx Weblebi.com detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir diye şikayetlere cevap veriyor. Böylece problemleri çözmüş gibi gösteriyor. Sayın şikayetvar yetkilileri;weblebi.com mail yoluyla detaylı bilgi vermemektedir.Yalnızca insanları oyalıyor. Ben de iptal ettikleri v3033224301 kodlu ürünümün geri ödemesi için birkaç şikayet yazdım. Ancak gelin görün ki problem hala çözülmüş değil. Bilgilerinize.

18.07.2008

Sayın Yahya Sancak'in şikayeti hakkında

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Saygılarımızla...