Weblebi.com Tedarik Edene Kadar Amerika'dan Ürün Geldi
[19 Temmuz 2008, 09:00]
09.07.2008 tarihinde, Weblebi.com'dan yapmış olduğum v3034391301 numaralı siparişim hakkında ne bir bilgi alabiliyorum ne de ürünleri alabiliyorum.
Siparişi verdiğim ilk gün, beni telefonla arayıp, kredi kartı bilgilerini doğruladılar. O anda ne kadar ilgililer diye düşünmüştüm ama çok yanılmışım. Sadece parayı çekmeye gelince ilgili oluyorlar.
telefonları sürekli meşgul. Ben de bu sebeple belirtilen e-mail adreslerine birkaç kez e-mail attım. Ancak tek bir cevap dahi gelmedi. Cevap için 4 gün beklemek yeterlidir sanıyorum.
Weblebi.com ile aynı anda İngiltere ve Amerika'dan da sipariş vermiştim. İşin komiği, onlar elime ulaştı ama dibimizdeki tedarikçiden ürünümü bir türlü alamıyorum.
Çok acil bir şekilde bana bilgi verilmesini, eğer ürünler tedarik edilemiyorsa da paramın iadesini rica ediyorum. ^^
Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.
Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.
Saygılarımızla...
Weblebi.com
Sayın Selen Şimşek'in şikayeti hakkında;
Saygılarımızla...
Weblebi.com
romeojuliet
Size de teşekkür ederim. Buraya yazmasana asla ve asla bir cevap alamayacaktım. Aşağıya da yazmışlar çok güldüm, mail yoluyla istediğinizi sorun diye. Evet sorun ,belki 1 yıl sonra cevap gelir. Bu kadar umursamaz işleyen bir internet sitesi ömrümde görmedim. Teessüflerimi tekrar tekrar iletiyorum.
romeojuliet
Yanımdaki gülen suratı lütfen kaldırınız. Verdikleri daha dogrusu veremedikleri hizmetten zerre kadar memnun değilim. Ve bana verilen cevap da benim sorunumu çözmedi. Ben hediye olarak o ürünleri 15 gün önce sipariş vermiştim. Şimdi ortada kaldım ve suratım gayet asık. İnsanların gülen suratı görüp, weblebi.comun problemleri çözen bir firma oldugu yanılgısına düşmesini istemem. Lütfen o gülen suratı kaldırınız.
Sayın Selen Şimşek'in şikayeti hakkında;