Weblebi.com'da Alış Var, Veriş Yok
[19 Temmuz 2008, 09:00]
Weblebi.com sitesine vermiş olduğum ürün, 12 gün boyunca, üreticiden temin edilemedi. Bu yüzden siparişimi iptal ettim. Siparişim jet hızıyla iptal edilmesine rağmen siparişten aldıkları para iade edilmedi. Sitede verilen telefonlar sürekli meşgul çalıyor. Kimseye ulaşılamıyor.^^
Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.
Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com ve weblebibilgi@gmail.com adresine mail atabilir, destek alabilirsiniz.
04.08.2008
Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.
Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.
02.08.2008
faikuzel
şimdi de parayı iade etmek yerine bana akıl tavsiye ediyorlar. bankaya dilekçe ile başvur ve ödeme iptal edilsin diyorlar. bu kadarı da olmaz artık. yasal süreyi aştınız, hakkınızda hukuki işlem yapacağım. ayrıca paramı faiziyle iade etmenizi istiyorum. tabii ki bankaya da başvuracağım. parayı geri alsam bile peşinizi bırakmayacağım.
01.08.2008
faikuzel
ücret iadesi hala yapılmış değil üstelik 10 günlük yasal süreyi de aştılar. sürekli mail yoluyla bilgi verildiğini söyleyen mesajlar ise tamamiyle yalan. bana herhangi bir mail falan gelmedi. tamamen oyalama taktikleri. hakkınızda tüketici hakem heyetinde yasal işlem başlatacağım. ayrıca bankayada ödemenin iptal etmesi yönünde başvuruda bulunacağım. yasal takibatı sonuna kadar yapacağım .zira şuan itibariyle ücret iadesini geciktirdiğiniz için suçlu durumdasınız. faiziyle geri alana kadar peşinizi bırakmayacağım.
28.07.2008
24.07.2008
23.07.2008
faikuzel
paranın iade edildiğini bildiren bir mail yollamanıza rağmen hala iade yapılmış değil. telefonlarınız ise sürekli meşgul.
23.07.2008
faikuzel
hukuki desteğiniz için çok teşekkürler, fakat bu site paranın iade edildiğini söyleyen bir mail yollamasına rağmen hala iade etmedi. telefonları ise sürekli meşgul. email yoluyla ulaşmak zaten mümkün değil. hala oyalıyorlar.
21.07.2008