ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com İademi Neden Yapmıyor? erkan13  [23 Temmuz 2008, 09:00]
01.07.2008 tarihinde v3034170701 sipariş no ile alışveriş yaptım. Daha sonra ŞikayetVar sitesine baktığımda bu firma ile ilgili çok fazla şikayeti görünce siparişimi 07.07.2008 tarihinde ŞikayetVar sitesi aracılığı ile iptal ettirdim.

Bana gönderdikleri e-mailde en kısa zamanda iademi yapacaklarını söylediler fakat yapmadılar ve bir türlü onlarla iletişime geçemiyorum. Oysa sipariş iptali tarihinden itibaren en fazla on işgünü içersinde iademi yapmaları gerekiyordu fakat görüldüğü gibi yapmadılar.

Onlar bu şekil zaman kazandıklarını sanıyorlar aldanıyorlar. Bu benim firma hakkında yazdığım üçüncü şikayetim oluyor ve halen çözülmüş değil. Bir an önce iademin kartıma yapılmasını istiyorum yoksa en kısa zamanda önce bankaya gidip çözüm bulmasını, çözüm bulunmadıysa daha sonra savcılığa gidip şikayette bulunacağımı bildiririm.%

Arkadaşına Gönder

29.07.2008

Sayın Seyfettin Yıldırım'ın şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...
Weblebi.com

28.07.2008 erkan13 söz konusu sorunum halen çözülmüş değil weblebinin bir an önce iademi yapmasını istiyorum

23.07.2008

Sayın Seyfettin Yıldırım'ın şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Saygılarımızla...