ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

332025

Weblebi.com Ne Ürünü Gönderiyor Ne de Sipariş İptali Yapıyor! ozgurerhan  [23 Temmuz 2008, 09:00]
15.07.2008 tarihinde Weblebi.com adlı siteden v3034643501 sipariş numarasıyla cep telefonu siparişi verdim. Ancak ürünüm kısa zamanda gönderilmeyince araştırmaya başladım ki Weblebi.com sipariş veren her müşterisine aynı muameleyi gösteriyormuş.

Tabii ki hatamızın farkına varıp kısa yoldan yasal cayma hakkımızı kullanmak istedik ama ne mümkün kendilerine ulaşmak? Defalarca mail yolladım, telefonları sürekli meşgul. Siparişimin yasal süre içerisinde iptali için tüketici haklarına başvurdum ve gerekli işlemleri başlattım. Bakalım bu şekilde de yasal cayma hakkımın önüne geçebilecekler mi?

Eğer ki yasal süre sonunda cayma hakkımı dikkate almayıp kredi kartımdan taksitlerimi çekmeye devam ederlerse her türlü yasal hakkımı kullanarak mücadele etmeye devam edeceğim. Kimseye paramızı yedirecek kadar duyarsız ve bu yaptıklarını yanlarına kâr bırakacak kadar da ilgisiz insanlar değiliz sonuçta. İsteğim yasal cayma süresi içinde siparişimin iptal edilerek, kredi kartımdaki düzeltmenin yapılması. %

Arkadaşına Gönder

23.07.2008

Sayın Erhan Özgür 'ün şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...