ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com Paralarımızı Ne Yapıyor? mustafaergec  [28 Temmuz 2008, 09:00]
Weblebi.com'dan 20.05.2008 tarihinde v3032758301 sipariş numaralı ile Drv marka cep telefonu aldım. Ertesi gün ürünün temin edilememesi nedeniyle iptal olduğunu öğrendim. Firmadan ürünün ücretinin iadesi ya da hediye çeki kullanılma arasında seçim yapmam istenmişti. Gelen maile para iadesini istediğimi belirttim.

Üzerinden 2 ay geçmesine rağmen şahsıma herhangi bir ödeme yapılmadığı gibi yazdığım maillere cevap alamıyorum, müşteri hizmetleri numarasına bir türlü ulaşamıyorum. ŞikayetVar sitesinde gördüğüm kadarıyla Weblebi.com hakkındaki şikayetlerin büyük çoğunluğu bu konuyla alakalı. Sanırım Weblebi.com cazip fiyatlarla müşteri çekip ödemeyi aldıktan sonra temin edilemiyor diyerek siparişi iptal etme yoluna gidiyor ve geri ödemeyi yapmıyor.

Umarım Weblebi.com şikayetlerimizi değerlendirir ve sonuca ulaştırır. Yasal haklarımı savunacağımdan Weblebi.com'un şüphesi olmasın. %

Arkadaşına Gönder

28.07.2008

Sayın Mustafa Ergeç'in şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...