ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com Paramı Aldı ve Siparişimi İptal Etti mc295  [30 Temmuz 2008, 09:00]
15.07.2008 tarihinde, Weblebi.com'a vermiş olduğum, v3034643601 no'lu, 1382 YTL tutarındaki altın siparişimin 21.07.2008 tarihinde hala tedarikçiden beklendiğini görünce müşteri hizmetlerine mail atarak durumu bildirdim.

Cevap olarak en geç ayın 25 inde siparişimin gönderileceğini belirttiler. Bugün ayın 28i, siparişimin ne durumda olduğunu öğrenmek için siteye girdiğimde siparişimin bana bilgi verilmeden iptal edildiğini, internet şubesinden kart harcamalarına baktığımda ise ödemenin alındığını gördüm.

Sabahtan beri müşteri destek hattını arıyorum. telefon sürekli meşgul. Yazdığım maillerin hiç birine de cevap alamıyorum. Bu site hala benim iptal edilen ürünümün, ana sayfadan boy boy reklamını yapıp satışını gerçekleştiriyor.

Verilen sipariş bildiğimiz cumhuriyet altını. Bu site memleketin her yerinde kuyumcu kaynarken siparişimi tedarik edemeyip de iptal ediyorsa bu resmen mağduriyettir.^^

Arkadaşına Gönder

31.07.2008 mc295 sn şikayet var yetkililerine bu sorunumuda çözdükleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,iyiki varsınız..iyi günler iyi çalışmalar.

30.07.2008

Sayın Murat Çelik'in şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...