ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com

Weblebi.com'dan Alışveriş Yapıp da Ulaşabilen Var mı? COBRA78  [31 Temmuz 2008, 10:39]
Weblebi.com adlı siteden daha önce sipariş verip bir sorun yaşamadan teslim almıştım. Yalnız 14.07.2008 tarihinde 144 YTL ve 15.07.2008 tarihinde 94 YTL iki adet sipariş verip üç bekledikten sonra siparişlerimin akıbetini öğrenmek için e-posta yolladım cevap alamayınca telefon ile ulaşmaya çalıştım. Fakat tüm çabalarıma rağmen on gündür bir müşteri temsilcisi ile bir türlü görüşmek nasip olmadı.

Bu arada siparişlerimi iptal için bir e-posta daha yolladım. Artık benim talebim üzerine mi yoksa diğer müşterilerin olduğu gibi kendileri istediği için midir, siparişlerimin iptal edildiğini sitedeki hesabımdan öğrendim. Beni bilgilendirmek için bir e-posta yollamak zahmetinde bile bulunmadılar.

Bu arada kredi kartımdan tahsil edilen tutar ne zaman iade edilecek meçhul. Çünkü hiçbir şekilde irtibat kuramıyorum. Bu siteden alışveriş yapacak olanların dikkat etmesi lazım. %

Arkadaşına Gönder

04.08.2008

Müşterimize iade işlemi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Weblebi.com

01.08.2008 COBRA78 Firma iade işlemini yaptığını söylüyor,ama bankam hiç öyle demiyor.İptal edilen siparişlerimni iadesi halen yapılmadı.Bana bir e-posta yollamışlar iade yapıldı diye fakat halen kart hesabımda bir iade görünmüyor.Banka yetkilileride böyle bir iadenin olmadığını söyledi.

01.08.2008

31.07.2008