ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com

Weblebi.com Siparişim Hala Üretici Firmadan Bekleniyor! et1975  [31 Temmuz 2008, 12:12]
23.07.2008 tarihinde v3034976701 numaralı siparişle telefon siparişim oldu, hala üretici firmadan bekleniyor. Daha önce 07.04.2008'de jeneratör siparişi vermiştim, o da gelmedi. Weblebi.com indirimli olarak koyduğu uygun fiyatlı ürünleri firmada olduğu halde temin etmiyor fakat bu siparişin peşini bırakmayacağım.

Hediye olarak aldığım telefon üretici firmada var ve temin edilmesini istiyorum iade değil. Weblebi.com her gün onlarca şikayet almış hepsine aynı cevabı vermiş; maille irtibat kurulmuşmuş, şu telefondan ulaşın diye. O telefonları düşürene aşk olsun, sürekli meşgul.

Weblebi.com bunu artık şirket politikası yapmış. Göstermelik ürünler ve iptal. Ben çözülmeden bırakmayacağım ve iade değil ürünü istiyorum çünkü var. %

Arkadaşına Gönder

31.07.2008

Sayın Emre Türkmen şikayeti hakkında,

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...