335927 |
| Weblebi.com Stoklarda Olmayan Ürüne Kampanya Yapıyor!
musticom55
[01 Ağustos 2008, 09:00]
03.07.2008 Weblebi.com'dan aldığım v3034208501 sipariş numaralı samsung U900 model cep telefonunu stoklarda olmaması nedeniyle bir haftalık bir beklemeden sonra, bana geliş tarihi hakkında kesin bir bilgi de vermemeleri üzerine iptal ettirdim.
Tabii ki kredi kartından ödemesini yapmıştım. Ödemenin iptal edilmesi için gerekli talimatın verildiğini ve ilk pazartesi ödeme iptalinin yapılacağını söylediler. Pazartesi sonrası kredi kartımdan ödeme iptal edilmedi. Nitekim ben gelen ekstreyle birlikte telefonun ilk taksitini ödemek zorunda kaldım. Daha sonra Weblebi.com'dan görüştüğüm başka bir yetkili geri ödemelerin 10 gün içerisinde yapılacağını biraz tuhaf bir ses tonuyla bana söyledi.
Yapacak başka bir şey olmadığından bu süreyi de beklemek zorunda kaldım fakat süre geçmesine rağmen geri ödeme hala daha yapılmadı. Anlamadığım konu stoklarda olmayan ürüne indirimli kampanya yapıp mail yoluyla reklam gönderip sipariş sonrası ithalatçı firmanın elinde yok kesin geliş tarihi hakkında da bilgi veremiyorum demek ne derece etik bir davranıştır? Ben çözemedim bunu. Weblebi.com'dan siparişle ürün almak isteyenlerin takdirine bırakıyorum. % |