ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com

Weblebi.com'un Çektiği Para ve İptal Ettiği Sipariş! saimdemir  [01 Ağustos 2008, 09:00]
07.07.2008 tarihinde vermiş olduğum telefon siparişini kendileri iptal ettiler. Ödemesini karttan çektiler. Sitede vermiş oldukları telefondan ulaşmak mümkün değil. Faks çektim cevap yok, mail attım cevap yok. Galiba kandırıldık.

ŞikayetVar.com'daki şikayetlere bakıyorum, firma hakkında binlerce şikayet var. Neden hala bu siteyi kapatmıyorlar? Daha kaç kişi benim gibi mağdur olacak? Her gün mail geliyor yüzde 20 indirim var diye. Acaba bankalar sanal poslarını iptal edemezler mi? Vatandaşlar böyle mağdur olmasın. Sipariş:v3034330101 %

Arkadaşına Gönder

02.08.2008 saimdemir bana gönderdikleri mesaj sorunumu çözmedi hala benim paramı kullanıyorlar paranın çekildiği tarih 07/07/2008 bugün 02/08/2008 25 gündür benim paramı kullanıyorlar. bana gönderikleri mesajı aynen size iletiyorum
Sayin musterimiz;

Yillardir faliyetlerini basari ile yuruten firmamizin hic bir musterimizi magdur etmesi soz konusu olamaz. Yasanan asiri yogunluk sebebiyle urun cikislarinda ve iadelerde gecikmeler yasanmaktadir. Beklemek istemediginiz taktirde alisveris yaptiginiz banka kart merkezine alisveris tutarinizin iadesi icin faks yoluyla dilekce ile basvurdugunuzda tuketici kanunlari geregi bankaniz on is gunu icinde kartiniza geri odeme yapacaktir. Bilgilerinize sunariz.

01.08.2008

Sayın Saim Demir şikayeti hakkında;

Müşterimize iade işlemi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...