ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Weblebi.com'dan Ürün de, Cevap da Yok DUNKELHEIT  [31 Temmuz 2008, 12:38]
Oldukça bilindik olan Weblebi.com alışveriş sitesi, bir hayli şaşırtıcı şekilde, müşterilerine ürün temin edememe gibi sorunlar yaşatıyor.

Kredi kartı ile alışveriş yaptıktan sonra normal alışveriş sitelerinde en fazla 6-7 gün süren bir siparişiniz Weblebi.com'da 10 günü aşabiliyor. Üstelik ürününüz sipariş takip sistemlerinde "mağazadan bekleniyor" diye gözüküyor.

17 Temmuz'da verdiğim siparişi 25 Temmuz'da hala "mağazadan bekleniyor olarak görüyorum". Üstelik verdiğim ürün, Türkiye'de çokça satılan samsung C260 cep telefonundan ibaret.

Attığınız maillere asla cevap verilmiyor. Okunup okunmadığını bilmiyorsunuz ama siparişin iptalini istediğiniz için ve siparişin sitede iptal edildiğini gördüğünüz için mailin okunduğuna bir şekilde ihtimal verebiliyorsunuz.

Bugün 29 Temmuz 2008 ve ürün siparişi iptal edildiği gözüküyor. Şu an hâlâ, iptal edilmiş ürünün para iadesini bekliyorum. Ama hala herhangi bir transfer söz konusu değil. Maillere yanıt verilemiyor. telefonlara ulaşılamıyor.^^

Arkadaşına Gönder

09.08.2008 DUNKELHEIT bana hiç bir şekilde maille ulaşılmadı. Hala sizden mail ve geri ödeme bekliyorum.

Erdal Taşdemir

31.07.2008

Sayın Erdal Taşdemir şikayeti hakkında;

Müşterimize siparişi ile ilgili detaylı bilgi mail yoluyla verilmiştir.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için satisdestek@weblebi.com adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...