347123 |

| BANKASYA Weblebi.com Harcama İtirazı
veysi3547
[22 Ağustos 2008, 09:00]
Ben Asya müşteri hizmetleri kadar ilgisiz bir müşteri hizmeti görmedim. İki hafta önce bir harcama itirazım oldu hala işleme dahi almamışlar. Bu nasıl hizmet anlamadım. Diyorum kardeşim bu paranın ödeme tarihi gelecek ne yapacağım ben ödeyeceğiniz diyorlar.
Ben diyorum ödeme yükümlülüğüm yok müşteri temsilcisi ödemem gerektiğini söylüyor peki o zaman size soruyorum niye Finansbak ile Yapı Kredi Bankası sizin bu parayı ödeme yükümlülüğünüz yok deyip itiraz sonuçlana kadar paramı geri yatırdı.
Siz uzaya bağlı bir banka mısınız sizin kartınızda master kart değil mi? Müşteri temsilcisi her bankanın Prosedürü ayrı diyor. Öyle şey olur mu visa master kart kuralları diye bir şey var adam bana babasının hayrına mı gerekirse tüketici haklarına giderim.
Sadece duyarsız oldukları için bunu yaparım. Bu kadar olmaz ki bir kolaylık gösterin ya da hemen sonuçlayın.
Biz ticaretle uğraşıyoruz malı alıp satmadan ben parayı size nasıl ödeyeyim bence müşteri temsilcisinin hepsini değiştirin yoksa daha çok müşteri kaybedeceksiniz. |