ŞikayetVar

Şifre:
Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asya Katılım Bankası (Bank Asya)

BANKASYA Güvenimi Sarsmak Üzere YUSUF7  [23 Ağustos 2008, 09:00]
Bende maalesef Weblebi.com mağduruyum.25.07.2008 de Bankasya kartımla Weblebi.com dan 5.290 YTL, **** kartımla 1.043 YTL, 26.07.2008'de ***** kartımla 4.938 YTL'lik kontör alışverişi yaptım.

Söz konusu kontör sayfasında siparişlerin 10 gün içinde kargoya verileceği bildiriliyordu. Siparişimin 11. günü yani 05.08.2008 tarihinde sabah erkenden saat 10 civarında Weblebi.com'a mail gönderdim.

Siparişimin akıbeti ne olacak diye. saat 13.02'de verdikleri cevapta faaliyetlerini durdurduklarını kısacası iflas ettiklerini, sipariş kargoya verilmemiş ise ilgili bankalarınıza itiraz dilekçesi yazmamı, ve bankanızın tutarları kartınıza iade etmek zorunda olduğunu bildirdiler.

İnternette haber sitelerine baktım, çoğunda Weblebi'nin iflas haberleri vardı. Bende hemen itiraz dilekçelerini o gün faks çektim. Üç bankaya da. Kimisi ertesi gün işleme alındı, ve teyit ettirdim. Üçü de işlemlerin ortalama 60-90 gün içinde sonuçlanacağını bildirdiler.

***** Bankası hemen 08. 08.2008 de 3 gün sonra sms çekti. İşlem sonuçlanıncaya kadar geçici olarak iade edildi. Yani tutarı ödemeyeceğim. **** Banka teşekkür ediyorum.

**** Bankı bu iflas söz konusu olmadan ödediğim için er geç kartıma iade edilir diye düşünerek ve 1. 043 YTL şimdilik bana fazla sıkıntı olmayacağını düşünerek itiraz dilekçesinden sonra aramadım. Ve söz konusu alışverişlerim kontör idi.

Kontörleri elime geçince en geç 10 içinde nakit paraya çevirip kartlara yatırabiliyoruz. Gelelim Bankasya'ya, bu güne kadar tam üç kez aradım, her seferinde de aynı şeyleri söylediler, araştırma-incelemenin 90 gün sürebileceğini söylediler.

Bankasya kartı ekstreme tutarı borçlu olarak geçmiş. Son ödemesi 25.08.2008. O kadar (5.290 YTL) nakit param da yok. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Buradan tekrar Bankasya yetkililerine sesleniyorum.

Geçici olarak da bir çare düşününüz.

Arkadaşına Gönder

Asya Katılım Bankası (Bank Asya)
25.08.2008

Sayın Hacı Yusuf ŞAHİN şikayeti hakkında;

Müşterimiz ile görüşülmüştür.

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş.
Mutlu Müşteri Hattı
444 27 92